در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

یکی از کارگرها به مدت یک سال در شرکت ما مشغول به کار بوده که سال گذشته تسویه حساب کردن و رفتن و از ماه جاری مجدد استخدام شدن آیا میتوان در قرارداد جدید میزان مزایای او شامل حق ایاب و ذهاب و حق جذب را کمتر لحاظ کرد؟

بابت510000 ریال پایه سنوات که به حقوق پایه اضافه میشود چطور؟ در آن زمان پایه سنوات نداشت آیا باید یک سال کارکرد ایشون رو مد نظر قرار داد یا چون چند ماه نبودن و مجدد اومدن تعلق نمیگیره؟
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

با توجه انجام تسویه حساب سنواتی وفاصله خدمتی  کاهش حقوق جدید نسبت به حقوق قبل از تسویه حساب مشروط به اینکه از حداقل حقوق کمتر نباشد وپایه سنوات خدمتی محاسبه شود مزایای که قانون تعیین نموده از جمله حق مسکن ،بن ،اولاد و..کمتر نباشد ایراد قانونی ندارد