در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

من فرهنگی شاغل هستم و بیمه طلایی آتیه سازان حافظ دارم در طول سال چند بار میشه از پزشکی هسته ای استفاده کنم ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که در قرارداد دوم فرهنگیان شاغل در آموزش و پرورش(قسمت پنجم)،سقف تعهدات پاراکلینیکی،منجمله پزشکی هسته ای با عنوان (بدون سقف) درج گردیده.

بنابراین شما تا هر سقفی که مورد نیازتون باشه( در طول مدت یک سال قرارداد جاری) میتونین از خدمات پزشکی هسته ای بدون نگرانی از میزان سقف تعهدات آن بهره مند باشین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام