در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر خانمی هستم با بی ام ای 47/5 و وزن 118 کیلو و دارای بیمه تهمین اجتماعی و بیمه تکمیلی اتیه سازان حافظ میخواهم بیمارستان پاسارگاد یا یکی از بیمارستانهای خصوصی تحت پوشش بیمه تکمیلی اتیه سازان حافظ جراحی بای پس معده انجام بدهم . میخواستم بدونم قبل از بستری شدن و عمل بیمه اتیه سزان حافظ مخارج عمل را تقبل میکند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که شما قبل از اقدام به هر کاری بهمراه دستور پزشک تون مبنی بر انجام عمل اسلیو و بهمراه آزمایشات مربوطه به یکی از شعب شرکت آتیه سازان حافظ در شهرتون مراجعه و مدارک یاد شده را به پزشک معتمد شرکت ارایه بدین.

 در صورتیکه پزشک معتمد مدارک تون رو تایید کنن شما میتونین باندازه سقفی که در بیمه نامه تون تحت پوشش هستین (البته با فرانشیز مربوطه)،از خدمات این شرکت استفاده نمایید.

در همان زمانی که به پزشک معتمد مراجعه فرمودین این سوال رو از پزشک تون بپرسین که در کدام بیمارستان عمل شما رو انجام میدن و اینکه پس از مراجعه به آتیه سازان از واحد مربوطه سوال کنین که آیا با آن بیمارستان در آن زمان قرارداد دارن یا خیر.

 در صورتیکه باز هم سوالی داشتین در خدمت تون هستم.

با تجدید احترام

همچنین میتوانید از طریق لینک زیر هم به آخرین لیست مراکز طرف قرارداد دست پیدا نمایید:
http://app.atiyehsazan.ir/Bimarestan.aspx