در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام خدمت شما

من 6ماه مرخصی زایمان داشتم 3 ماه قبل از زایمان 3 ماه هم بعد زایمان الان رفتم شرکت کارفرما یک ماه بیمه رو رد کرد وبعد عدم نیاز رو برام در اداره کار زد ایا بیمه بیکاری اداره کار بهم میده و اینکه وقتی تشکیل پرونده داده شد وبرا تامین اجتماعی اداره کار فرستاد اداره تامین اجتماعی میتونه بیمه بیکاری رو رد کنه . ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

وفق دادنامه صادره دیوان عدالت اداری زنان بعد از مرخصی ایام زایمان در صورت داشتن شرایط لازم یعنی یک سال اشتغال در آخرین کارگاه مشمول دریافت بیمه بیکاری میباشند.