در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من میخوام بیمه شخص ثالث ماشینم رو تمدید کنم. به نظر شما این کار رو از طریق سایت ازکی انجام بدم؟ اگه میشه نظرتون رو در مورد ازکی بگین
4 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
ازکی یک سامانه آنلاین مقایسه و خرید انواع بیمه است که همه بیمه ها را از شرکت های مختلف بیمه به شما ارائه می دهد. از طریق سایت ازکیـ می توانید مشخصات ماشین خود را به همراه تخفیف های عدم خسارت آن وراد کرده و قیمت بیمه شخص ثالث را در شرکت های مختلف بیمه مشاهده کنید. خرید بیمه شما از ازکی بسیار راحت انجام خواهد شد و شما بیمه نامه خود را با پیک کاملا رایگان و در عرض یک روز کاری دریافت خواهید کرد.

در ازکی بیمه نامه ها از طریق نمایندگی های معتبر و رسمی شرکت های بیمه صادر می شوند.
توسط (109,610 امتیاز)
مدیر سایت: براساس قوانین سایت بیدبرگ لینک به سایت های غیر دولتی و شرکت های بیمه ای تبلیغاتی محسوب می شود که لینک شما حذف شد.