در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
برای دریافت حق و حقوق از کارفرما شکایت کردم. کارفرما  کل کار کرد منو تایید کرد در صورتی که 6 روز اول منو بیمه رد نکرده بود.و داخل برگه رای هیات تشخیص نوشته تایید کل کار کرد کارفرما.حالا میتونم با این رای بابت اون 6 روزم بیمه رو پیگیری کنم.
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

چنانچه در متن رای ،هیات تشخیص کارفرما را باستناد ماده ۱۴۸ قانون مکلف به تادیه حق بیمه نموده باشد شما می توانید ضمن اجرای حکم نسبت به مکلف نمودندکارفرما به حق بیمه واریز نشده نماید