در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
هر بار به بهانه ای پرداخت حقوق بازنشستگی یا مستمری بگیران و یا افزایش معوقه حقوق مستمری بگیران به تاخیر میوفته این تاخیر به نفع چه ارگان و سازمانی هست تامین اجتماعی یا بانکها
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

علت تاخیر نبود نقدینگی سازمان میباشد با توجه باینکه پرداخت مستمری از محل وصول حق بیمه انجام میگردد و متاسفانه اکثر کارفرمایان در پایان کار جهت پرداخت حق بیمه مراجعه می نمایند لذا پرداخت مستمری به تاخیر می افتد همچنین با توجه وضعیت صنعت تامین بخشی از مستمری از محل درآمد شرکتهای شستا نیاز با مشکل مواجه شده است. لذا این امر بنفع هیچکس نمیباشد.