در بازنشستگی و مستمری توسط (190 امتیاز)
با سلام

مابه التفاوت مستمری فروردین و اردیبهشت 97 با مستمری تیر ماه نیز پرداخت نشده است . چه موقع قرار است پرداخت کنند ؟ مسئولین فکر نمی کندد با این تورم دیر پرداخت کردن چقدر به ضرر مستمری بگیران است ؟

با تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (7,050 امتیاز)

بهترین پاسخ

طبق اخبار واصله، مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت مستمری بگیران سال 97 با حقوق شهریور واریز می شود.