در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینکه در صورت باقی ماندن اثر جراحات روی صورت یک درصد دیه افزوده میشود آیا فقط مختص صورت است یا باقی اعضا را هم شامل میشود؟

نحوه اقدام برای آن چگونه است؟ با توجه به اینکه حادثه بر اثر تصادف رخ داده است

با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بر اساس تبصره 4 ماده 709 ق م ا چنانچه پس از التیام جراحت، اثری از جراحت در صورت باقی بماند بمیزان یک درصد دیه کامل ثابت است.

این امر در خصوص سایر اعضای بدن اعمال نمیشود. جهت اقدام نیز می بایست پس از التیام کامل جراحت در صورت باقی ماندن اثر به پزشکی قانون یمراجعه و تقاضای صدور گواهی نموده و در پرونده ی دادگاه ضمیمه نمائید.