در بیمه نیروهای مسلح توسط (130 امتیاز)
باسلام خدمت کارشناسان محترم و زحمتکش بیدبرگ .

برادربنده درسال67 با 12سال سابقه از ارتش اخراج میشه الان 65سال داره و20ماه حضوردرجبهه سوال بنده اینه ایاراهی هست که بازنشست بشه یاانتقال بیمه برای تامین اجتماعی امکان داره؟ لطفاراهنمایی فرماییدمتشکرم.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر در زمان اخراج مبلغ حق بیمه اش رو دریافت نکرده باشد وبا شروع پرداخت بیمه میتواند سوابق ارتش رو به تامین اجتماعی انتقال دهد اما در قانون نقل وانتقال باید در تامین اجتماعی ده سال سابقه داشته باشد که سابقه ارتش رو بپذیرن اما در زمان شروع بیمه پردازی میتواند انتقال دهند