در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
باسلام.خسته نباشید.

من ۱۶ سال سابقه بیمه نیروهای مسلح رادارم واخراج شدم. الان ۴۷سال سن دارم چند سال و ماهیانه چه مبلغی رو بدم.چند سال دیگه بازنشست میشم. در ضمن حقوقم موقع اخراج ۱۷۰۰هزار تومان بوده. ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

طبق برنامه ششم توسعه از تاریخ 96/1/1 کسانی که بینه پردازی آنها به دلیلی از جمله اخراج ، استفا ، بازخریدی ، مرخصی بدون حقوق و ... متوقف میشود می توانند با درخواست شخصی تا زمان رسیدن به شرایط بازنشستگی شخصا به  واریز حق بیمه ادامه داده و در همان صندوق بازنشسته شوند لذا شما با پرداخت کامل حق بیمه سهم خود و نیروهای مسلح به صندوق مذکور بعد از 14 سال می توانید بازنشسته شوید.