در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده حدودا 6 سال از طریق شرکت بیمه پارسیان بیمه پرداز صندوق حمایت و بازنشستگی آینده ساز بوده ام سپس با استخدام در دولت به صورت پیمانی بیمه پرداز تامین اجتماعی شدم و اکنون به جهت رسمی شدن تحت پوشش قانون خدمات کشوری و صندوق مربوطه قرار می گیرم. آیا هم اکنون باید سوابق قبلی خود را منتقل کنم یا ضرورتی ندارد؟ بهترین کار در این شرایط چیست؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام وقتی شما تحت پوشش خدمات کشوری قرار گرفته اید بهتر است سوابق خود را به صندوق جدید انتقال دهید واگر در اوایل استخدامتان اقدام نمایید بهتر است