در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
کارگر اینجانب جهت عدم پرداخت بیمه در سالهای ۷۴ الی ۸۱ شکایت نموده و هم اکنون نیز با توجه به برگه پرداخت حقوق ونیز قرارداد ها ( فقط برای سال ۷۴ تا ۷۵ قرارداد موجود نمیباشد) اینجانب محکوم به پرداخت حق بیمه وی شده ام .

با توجه به اینکه هم اکنون حقوق وی حداکثر میباشد نحوه محاسبه میزان حق بیمه این سالها و نیز جریمه آن به چه صورتی میباشد. از با توجه به اینکه کار وی جوشکاری بوده است میزان بیمه سختی کار به چه صورت میباشد.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام مبلغ بیمه پرداخت نشده براساس بیمه پردازی یعنی مبلغ حال محاسبه میشود وبابت سختی کار  تامین اجتماعی سوابقی که از طریق ادعای سابقه ایجاد شده اند را بعنوان سختی کار نمیپذیرد مگر از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نماید که بتواند سوابق ایجاد شده رو بعنوان سابقه سخت وزیان آور منظور نمایندومبلغ سختی کار جمعا ۸درصد آخرین حقوق میباشد