در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام
تشکر میکنم از پاسخگویی اتان

چند سوال داشتم

من امروز کارهای اداری بیمه بیکاری را انجام دادم یعنی در دبیرخانه فرم شماره جهار را مهر کردم ولی قراداد من را هنوز کارفرما ارسال نکرده و اعلام میکند که بایستی منابع انسانی نامه ی تسویه را به من بدهد
منابع انسانی هم در حدود دو ماه یا بیشتر کارهای اداری من را انجام میدهد در مورد تعدیل نیرو شدنم

حالا اولا من باید تا چه زمانی منتظر بمانم؟
دوما این سی روز اگر بگذرد و قرارداد من ارسال نشود باید چه کنم؟
سوما تسویه ی حساب مالی من بایستی در این سی روزه حتما انجام شود؟چون گارفرما اعلام کرده حداکثر سه ماه دیگر طلبهایت را می دهیم
چهارما من با روند کاری و اداری اصلا اشنایی ندارم لطف کنید بفرمایید من الان باید چکار کنم
پنجما نامه ای به من داده شده که بایستی شعبه ی 22 تهران سابقه ی یک ساله ی من را تایید کند دو برگه هم به من داده شده

من در شهرستان هستم امکان سفر به تهران را ندارم مگر کامپیوتری نیست روند رسیدگی ها . میگویند حتما باید مهر تهران پای کاغذ بخورد از طریق شهر خودم امکان پذیر نیست؟

موفق باشید
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

بهتراست باتوجه به عدم همکاری کارفرما در پرداخت مطالبات وقرارداد کار  وامکان گذشت مهلت قانونی برای تکمیل پرونده بیمه بیکاری به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل مراجعه وبرعلیه کارفرما دادخواست ارایه نمایدواز طریق قانونی اقدام نماید