در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در تصادف ماشین دچار درد در ناحیه گردن شدن ولی در عکس برداری علایمی از شکستگی نلود اما همچنان گردن من درد میکنه آیا میشه برم پزشکی قانونی ؟؟
در بیمارستان جای با آمپول و سرم به اندازه ۱۰ سانت سیاه و کبود شده آیا میتونم برا اون هم از برم پزشکی قانونی چون من بخاطر همون تصادف این بلا بسرم اومده
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... تعیین میزان دیه یا ارش توسط پزشکی قانونی بر اساس معاینه ی آثار بجامانده از صدمات بدنی و اخذ تصویر و مشاوره های تخصصی میباشد. لکن از آنجائیکه صرفاً وجود درد در یک ناحیه از بدن بدون اثر خارجی غیرقابل اندازه گیری و اثبات است پس نمیتوان دیه و یا ارش برای درد متصور شد. کبودی ناشی از تزریق نیز مشمول دیه نمیشود.