در دیه و بیمه خودرو توسط
دیه حارصه و آسیب نسج نرم گردن در تصادف چقدر میشود
1 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)

دیه حارصه اگر در ناحیه سر باشد یک درصد دیه کامل و اگر در سایر اعضای بدن یعنی از گردن به پایین باشد معمولا نصف آن یعنی نیم درصد دیه کامل میشود و البته در انگشتان دست و پا نسبت به بند انگشتان هم تقسیم میشود و کمتر از نیم درصد خواهد شد.

آسیب نسج نرم گردن دیه مقدر ندارد و باید ارش صادر شود و ارش همان درصدی از دیه کامل است که بوسیله پزشکی قانونی تعیین میگردد.

با تشکر منصور حیدری: مدیر عامل موسسه حقوقی حامی تصادفات صدرا          https://telegram.me/Mnsrh