در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

ما توافقی درخواست طلاق دادیم با اقساط هر دو ماه یکبار یک سکه ولی همسرم الان درخواست اعسار داده که هر 4 ماه یک سکه بده.

سوالم اینکه با توجه به اینکه من پیامک دارم از ایشون که به من گفتن سکه پیش خرید کردن این سندی حساب میشه برای رد درخواست اعسار و اینکه همسر سابق بنده الان یه وامی گرفتن میتونم بگم مبلغ این وام رو چیکار کردن چون هیچ چیزی هم به نام خودش نداره فقط این وام که مبلغش هم بالاست و سکه هایی که پیش خرید کرده ؟

و اگر فرضا درخواست هر 4 ماه یک سکه قبول شد میتونم درخواست بدم که هر ماهی یه ربع سکه بدن؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (33,810 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مرجع امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید
دریافت مشاوره تلفنی