در سایر توسط

باسلام بنده کارمند رسمی شاغل در یکی از دانشگاهای علوم پزشکی میباشم باسابق 29 سال ورسمی باتوجه با اینکه در هنگام مراجعه به محل کار وهنگام سئپوار شدن سرویس اداری با خودروی دیگری تصادف نمودم ودچار مصدومیت شدید شدم وازطرفی سازمان ما تابع قانون خدمات کشوری است برای گزارش حادثه ناشی از کار به کجا باید مراجعه نمایم البته سازمان خودم مدعی است که چون از بیمه شخص ثالث استفاده خواهم نمود پس غرامت ویا بررسی از کار افتادگی اینجانب متوجه این سازمان نخواهد شد ممنون میشوم اگر دقیقا راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم وبه کجا مراجعه نمایم. باسپاس فراوان"

1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

حادثه ای که برای شما اتفاق افتاده ناشی از کار بوده. تعریف حادثه ناشی از کار:

مطابق ماده ۶۰ قانون تامین اجتماعی حوادث ناشی از کار حوادثی است که در حین انجام وظیفه و به سبب آن برای بیمه شده اتفاق می‌افتد. مقصود از حین انجام وظیفه تمام اوقاتی است که بیمه شده در کارگاه یا موسسات وابسته یا ساختمان‌ها و محوطه آن مشغول کار باشد و یا به دستور کارفرما در خارج از محوطه کارگاه عهده دار انجام ماموریتی باشد اوقات مراجعه به درمانگاه و یا بیمارستان و یا برای معالجات درمانی و توانبخشی و اوقات رفت و برگشت بیمه شده از منزل به کارگاه جز اوقات انجام وظیفه محسوب می‌گردد مشروط بر اینکه درزمان عادی رفت و برگشت به کارگاه اتفاق افتاده باشد حوادثی که برای بیمه شده حین اقدام برای نجات سایر بیمه شدگان و مساعدت به آنان اتفاق می‌افتد حادثه ناشی از کار محسوب می‌شود.

واحد اداری یا واحد ایمنی و بهداشت دانشگاه باید فرم حادثه ناشی از کار رو تکمیل کنن.