در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

بنده در تاریخ 7،5،97 تصادف کردم.و پزشک قانونی برای بنده اینا رو زده میخواستم ببینم دیهدچقد تعلق میگیره

  1. دور هر دو چشم کبودی
  2. سه مورد زخم حرصه
  3. یک مورد زخم دامیه
  4. خونریزی مغزی که ارش آن 3درصد دیه کامل انسان
  5. خردشدگی استخوان تالوس(مچ پا)
  6. شکستگی استخوان درشت نی پا ی راست
  7. آسیب مچ پای راست
  8. شکستگی جمجه (هاشمه)
  9. شکستگی تنه مهره 5کمری1
  10. شکستگی زائد عرضی مهره4کمری که بر اثر اثابت جسم سخت بوجود آماده است.

موضوعات قسمت 5،6،7،8،9،10طول درمان زداه اند

با تشکر فراوان

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام و با آرزوی بهبودی برای شما، در بند دوم و سوم باید مشخص شود که جراحات دامیه و حارصه در کدام قسمت بدن می باشد، در بند 5 به طور دقیق مشخص نسیت که استخوان تالوس است یا مچ پا و اگر خردشدگی باشد باید دید بعد از پایان طول درمان بدون عیب درمان خواهد شد یا با عیب ، برای مهره های کمری هم بهمین صورت می باشد .