در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید خدمتتون

من در جایی کار میکنم که نه حقوق اداره کاری میدن - نه وقتش اداره کاریه- نه مزایاش اداره کاریه - نه قرارداد اداره کاری دارم - کلا هیچیش اداره کاری نیست

در وحله اول من به این کار احتیاج دارم چون متاهل هستم ، دوما میخاستم ببینم چطور میتونم درخواست بازرسی از شرایط و محیط کار توسط اداره کار رو بدم بدون اینکه کارفرما متوجه بشه ، مثلا از کارفرما بخوان قراردادم رو ببینه یا فیش حقوقم رو بخاد ! میخاستم بازرس از خود اداره کار بیاد ، میخام ببینم اصلا این اداره کار بازرسی هم داره ؟

ممنون میشم کمکم کنید اینشالله خدا بهتون کمک کنه
2 پاسخ
توسط (580 امتیاز)
سلام . بله  امکان پذیر هستش - به اداره کار محل فعالیت شرکت مراجعه کنید.