در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وعرض ادب
یکی از دوستانم یه مشکل بیمه ای داشت،چون من ازقبل باگروه شما وسایت خوب تون آشنای داشتم اجازه گرفتم باشمادرموردش مشورت کنم.ممنون میشم ر اهنماییم کنید
پدردوستم ازسال 1369 تاهمین امسال ودرحال حاضربرای یکی از اشنایانشون  راننده هستن(راننده کامیون خاور)اما بیمه نبودن.کارفرما سوادنداره .پدر دوست بنده هم همین طور وازمزایای بیمه اطلاعات دقیق نداشتن.
کارفرماشون الان بخوان راننده شون رو بیمه کنن وسال های قبل هم جبران کنن چقدرباید پرداخت کنن؟ایاجریمه هم میشن؟میشه دقیق بفرماییدچندمیلیون بایدپرداخت کنن تااین (26سال)جبران بشه؟
سپاسگذارهستم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام
روش محاسبه براساس سال ایجاد بدهی میباشد.لازم بذکر است چنانچه پدر دوست شما در حال حاضر در همان کارگاه شاغل باشد براساس دستمزد فعلی وی محاسبه میگردد و چنانچه در حال حاضربیمه نباشد، با توجه به ماده 40 قانون تامین اجتماعی به میزان دو برابر دستمزد سال محاسبه ، ملاک خواهد بود.
نحوه محاسبه به روز میباشد یعنی 26 سال را در 30 ضرب و در دستمزد روزانه فعلی نامبرده ضرب نموده و سپس 30 درصد آن منظور خواهد شد.
البته کارفرما بعد از ابلاغ بدهی مهلت دارد حداکثر یکماه بعد از تاریخ ابلاغ به بدهی اعتراض نماید که معمولا در هیاتها رسیدگی به اعتراض مبالغ مذکور تعدیل میگردد.
ماده 40. در صورتى كه كارفرما از ارسال صورت مزد مذكور در ماده 39 اين قانون خوددارى كند سازمان مى‌تواند حق بيمه را رأساً تعيين و از كارفرما مطالبه و وصول نمايد.