در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام خدمت شما ...

من سال ۹۱ با عابر تصادف کردم و گواهینامه نداشتم با این حال بیمه ایران خسارت را پرداخت نموده  و من هم نمیدونستم باید مبلغ دیه رو برگردانم  و الان سال ۹۷ تمام حسابهای بنده مسدود شده و وقتی مراجعه کردم به بانک گفتم دستور دادستانی بوده بعد پیگیری فهمیدم بیمه ازم شکایت کرده ... حال سوال بنده اینه ایا با مبلغ دیه همون سال محاسبه میشه یا اینکه امسال و سوال دوم اگر بخواهیم اقساط برگردونم شرایطش چطوره و چند ساله باید قسط بدم

ممنون میشم اگر واضح بهم جواب بدید
سوال و جواب های قبل و خوندم ولی چیزی متوجه نشدم  با تشکرات.
در ضمن خدمتتون عرض کنم الان پرونده من تو اجرای احکام رسیده
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

لطفا درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا راهنمایی کامل دریافت کنید.

راه هایی وجود دارد که می تواند کمک حال شما باشد.