در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

بعد از حدود یکسال و نیم کار کارفرما بنده رو اخراج کردن و کلا تو این مدت بدون قرارداد کار کردم و قرار بوده حقوق اداره کار دریافت کنم که تقریبا هرماه زیر حقوق اداره کا دریافت کردم اونم بصورت پراکنده و خورد خورد و چند مرحله ای ... الان کارفرما ادعا میکنه شکایت کنی من میگم قرار بوده هرماه 500 هزارتومان دریافت کنی چون قرارداد نداری ... لازم به ذکر است که من تو این مدت بیمه برایم رد شده ... ایا این بیمه خودش مدرک قرارداد تلقی میشه؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

پرداخت لیست بیمه یکی از دلایل اشتغال بکار می باشدودرصورت اثبات ساعت عادی قانون کار هفت ساعت وبیست دقیقه در شبانه روز می توانی مابه التفاوت مزد پرداخت شده تا حداقل مزد قانون کار را ازطریق طرح شکایت از کارفرما مطالبه نماید