در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده دارای گواهینامه پایه سوم هستم و هنوز یکسال از تاریخ صدورش نگذشته است که ساعت 5:30 صبح درون شهر با تیرک برق بلوار تصادف کردم که علت سانحه توسط افسر راهنمایی سرعت غیر مجاز و عدم توانایی در کنترل وسیله عنوان شده است و به عنوان مقصر حادثه شناخته شده ام.

از انجایی که دچار جر ح شده ام برای بیمه حوادث راننده اقدام کرده ام .در ضمن غیر از خودم که راننده بوده ام کسی در خودرو نبوده .

با وضعیت گواهینامه ام آیا بیمه دیه ام را پرداخت میکند؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بله از محل بیمه حوادث راننده می توانید سرمایه تحت پوشش را مطالبه نمایید مگر اینکه وسیله نقلیه یا محل تصادف در شرایط گواهینامه قید شده باشد که مجاز به رانندگی در این شرایط نیستید.