در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

من در تاریخ 18 مرداد96 خودرورابیمه شخص ثالث نمودم و در تاریخ 11 شهریور  تصادف کردم. بیمه اعلام کرد از تاریخ 23 مرداد 96 به راننده مقصر حادثه دیه تعلق می گیرد در صورتیکه تاریخ ابلاغ هیئت دولت 16 مرداد می باشد. پزشکی قانونی 23درصد نقص عضو و30درص عرش برام مشخص کرده. ولی بیمه اعلام کرده 50%مجموع دیه یعنی 26 درصد رو بهم پرداخت می کنه اونم به قیمت دیه پارسال210 میلیون در صورتیکه حادثه در ماه حرام اتفاق افتاده خواهشن راهنمایی فرمایید. ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

1- خسارت راننده مسبب حادثه با موضوع دیه متفاوت است و نمی توان بر اساس نرخ دیه روز مطالبه نمود.

2- دیه ماه حرام فقط در مورد فوت است و به جراحت و نقص عضو تسری ندارد.

3- خسارت شما طبق نظر پزشکی قانونی و بر اساس سرمایه مورد تعهد بیمه گر (آن سرمایه ای که روی بیمه نامه قید شده است) پرداخت می گردد. بابت جریمه دیرکرد نیز می توان به تاریخ مشمول جریمه دیرکرد و میزان جریمه مندرج در قانون بیمه شخص ثالث مصوب ۱۳۹۵ مراجعه نمود.