در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

من در حال حاضر بیمه مشاغل آزادم. شرایط بیمه نویسندگان برای من فراهم شده و همه مراحل اولیه انجام دادم اما هنوز معرفی نامه نگرفتم.

الان که بیمه مشاغل آزاد هستم و فقط دو ماه عقبم از نظر پرداخت، می توانم بیمه نویسندگان بشوم؟ یا باید بیمه فعلی را قطع کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بیمه نویسندگان مشمول یارانه میباشند و به کسانی تعلق خواهد گرفت بعد از تاریخ 88/1/1 فاقد بیمه پردازی در صندوق تامین اجتماعی باشند همچنین وفق بند ت و ث ماده 7 برنامه ششم توسعه تخصیص یارانه به گروههای خاص بیمه ای به علت تحمیل بار مالی فعلا در دستور کار دولت نمیباشد. لذا شما باید همچنان بصورت بیمه حرف و مشاغل آزاد بیمه پردازی نمایید.