در پرداخت حق بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام و تشکر از پاسختون

فرمودید که با قرارداد اجاره خودرو،خودم پیمانکار محسوب میشم و خودمو میتونم با این قرارداد بیمه کنم

1-سوالم اینه که چه نوع بیمه ای ؟ مشاغل آزاد یا اجباری یا اختیاری؟

2-آیا الان میتونم سالهای گذشته رو با قراردادای سالهای گذشته، بیمه کنم؟در صورت جواب مثبت، چزو سوابق کاری قابل ارائه به جایی محسوب خواهد شد یا فقط برای بازنشستگی به درد میخوره؟

3-در کل،کارفرمای اصلی هیچ مسئولیتی نداره؟(لازم به ذکره که کارفرما قراردادش با دولته. پروژه، دولتیه)

4-اون ده درصدی که فرمودید از قراردادم باید به تامین اجتماعی بدم، برای چیه؟جریمه ست؟

لطف میکنید پاسخ بدید. با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما با قرارداد پیمانکاری چون خودتان کارفرما هستید نمی توانید خود را بیمه کنید فقط باید از تامین اجتماعی مفاصا حساب بگیرید و به کارفرما تحویل دهید.

اگر کارت پایان خدمت بدون معافیت داشته باشید و یا قبلا حداقل یکماه سابقه بیمه داشته باشید می توانید خودتان را بیمه اختیاری کنید در غیر اینصورت می توانید بیمه حرف و مشاغل آزاد شوید.

حق بیمه قراداد اجاره خودرو با توجه باینکه خودتان مالکخودرو و راننده هستید 15 درصد به اضافه بیمه بیکاری میباشد.