در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشی
آیا کمک راننده تاکسی بیمه میشود ؟ و در صورت بیمه شدن تفاوتی در حقوق بازنشستگی با راننده اصلی تاکسی دارد یا خیر؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
بله.هیچ تفاوتی بین بیمه رانندگان خودمالک تاکسی و کمک آن ها در نحوه پرداخت حق بیمه و تعهدات وجود ندارد.
مدتی است که سامانه ثبت نام رانندگان مسدود شده است و ظاهراً قرار است مجدداً ثبت نام آنان صورت گیرد.