در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

ماشینی از عقب به ماشین من زده و افسر ایشون رو مقصر اعلام کردن ولی الان این اقا شکایت کرده که شخص دیگه ای تو ماشین ایشون بوده که دست و پاشون شکسته ولی حتی افسر هم تو کروکی نوشتن که کسی رو ندیدن و ما هم فقط راننده رو دیدیم ، الان تکلیف ما چیه ؟ ایا ایشون میتونه خسارت بگیره ؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
 با سلام .... اگر شما زیاندیده هستید و طرف مقابل که ادعای وجود شخص دیگری در خودروی خودش را دارد مقصر میباشد، هیچ تکلیفی بعهده ی شما نیست و شما طبق قانون خسارت مالی و بدنی خود را تا سقف پوشش بیمه میتوانید از بیمه گر دریافت کنید.
ضمناً حتی در صورت صحت ادعای ایشان قانوناً باید شخص زیاندیده از خود او که مقصر است شکایت کند و هیچ دینی گردن شما نیست.