در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده ٢/٥سال در مغازه در سمت بازاريابي مشغول به فعاليت بودم و بيمه بنده در سال ٩٧ به مبلغ ١٥٠٠رد ميكردند

حال سنوات را با پايه وزارت كاري محاسبه كردن،ايا من ميتوانم اداره كار شكايت كنم ؟

اگه تسويه وزارت كاري امضا كنم مجدد ميتونم براي بقيه حقوقم شكايت كنم؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)

حق سنوات بایستی بر مبنای آخرین دستمزد پرداخت شود. اگر در لیست بیمه مبلغ بیشتری پرداخت شده می توانید در اداره کار طرح دادخواست نموده و مابه التفاوت آن را مطالبه نمایید.