در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من داشتم با ماشین از پارکینگ میامدم بیرون داداش کوچکم پشت ماشین بود ندیدم زدم بهش افتاد دستش و سرش شکست آیا بیمه قبول میکند این اتفاق رو آیا بیمه ماشین دیه برادرم میده؟

۲.اگه توی خیابون تصادف کنی بعد بیای پایین ببینی طرف عمو یا برادرمون باشه چجوری میشه بیمه قبول میکنه یا نه میگه فامیل یا بردار قبول نیست؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... طبق قانون بیمه شخص ثالث در حوادث ناشی از وسایل نقلیه هر شخصی که به سبب موضوع حوادث این قانون دچار خسارت بدنی و یا مالی شود به استثنای راننده مسبب حادثه، شخص ثالث محسوب شده و میتواند خسارت وارده را از محل بیمه نامه ی خودرو دریافت نماید.
داشتن هر نوع نسبتی مانع از دریافت خسارت نمیباشد. لکن مراحل قانونی باید طی شده و زیاندیده می بایست از راننده شکایت کند.