در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام.همسر من٢٧ساله هست و درجايي مشغول بكار است كه اورا بيمه نكرده اند، اگر مل بخواهيم خودمان مستقيم بيمه تأمين اجتماعي شويم و پولش راهرماه پرداخت كنيم تا بتوانيم از خدمات آن براي درمان و پزشكي استفاده كنيم، چه اقدامي ميتوانيم كنيم ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

شما می توانید بعنوان اختیاری درخواست بدهید و ماهانه حق بیمه را پرداخت نمائید . برای این امر به نزدیک ترین شعبه بیمه تامین اجتماعی رجوع فرمائید.

ضمنا کارفرمایی ایشان باید ایشان را بیمه نمایند و در غیر اینصورت تخلف انجام شده است.

* توصیه : شما می توانید از خدمات بیمه سلامت که رایگان هم می باشد استفاده نمائید و خدماتش مشابه تامین اجتماعی است و برای بازنشستگی نیز یک بیمه عمر خریداری نمایید که بسیاری از خواسته های شما را برآورده خواهد کرد.

جهت مشاوره بیمه عمر بنده در خدمت هستم