در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده  یک هفته پیش عمل جراحی دو فک انجام داده ام و تاییده بیمه تامین اجتماعی هم گرفتم و هزینه عملم با بیمه تامین اجتماعی شد 700 هزار تومن

البته خودم بیمه رد میکنم برای خودم (حدود 4 ماهه ) تا کنون بیمه تکمیلی هم نبوده ام  ایا میتوانم از بیمه تکمیلی استفاده کنم ؟؟ یا مثلا  الان برم بیمه تکمیلی ثبت نام کنم و هزینه عملم رو برگردونم؟؟

بعد بنده بیمه عمر و تامین اتیه پاسارگاد هم هستم ایا میتوانم از طریق این بیمه هم هزینه عملم رو برگردونم ؟؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... امکان استفاده از بیمه تکمیلی زمانی خواهد بود که شما قبل از عمل جراحی دارای این بیمه نامه باشید.بیمه درمان تکمیلی بابت هزینه هایی که قبل از عقد قرارداد تکمیلی باشد تعلق نمیگیرد.
در صورتیکه بیمه نامه عمروتامین آتیه پاسارگاد شما دارای پوشش هزینه ی پزشکی حادثه باشد و علت عمل جراحی نیز وقوع حادثه ای ناگهانی باشد میتوانید از مزایای آن بهره مند شوید.
البته بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد در مواردیکه ذخیره ریاضی بیمه نامه بیش از دومیلیون تومان گردد ازطریق بیمه sos پوشش تکمیلی در موارد بستری و اعمال جراحی عمومی را ارائه میکند که بهتر است جهت اطلاع از شرایطش به یکی از شعب بیمه پاسارگاد مراجعه کنید.