در بیمه درمان تکمیلی توسط
میخواهم عمل کنم و بیمه تکمیلی احتیاج دارم چیکار. بایدکنم راهنمایی میخواهم با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

بهترین پاسخ
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

بیمه ای که شما به آن نیاز دارید باید بصورت گروهی انجام شود،زیرا که نیاز به چکاپ ندارد.

بیمه های تکمیلی خانواده ‌پیش نیازش چکاپ می باشد،که در صورتیکه قبل از عضویت بیماری داشته باشید ،به شما پوششی تعلق نمی گیرد.

در بیمه های گروهی نیز باید اسم شما در لیست بیمه تامین اجتماعی وجود داشته باشد.

بنابراین اگر دارای هر یک از شرایط زیر می باشید می توانید برای آن اقدام نمایید.

در صورتی که دفترچه تامین اجتماعی دارای اعتبار دارین میتونین با خانه کارگر تماس گرفته ،شرایط عضویت و استفاده از بیمه تکمیلی شون رو بپرسین.

۶۶۴۸۷۵۴۴