در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

به نام خدا

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان

ما تصادف کردیم چهار نفر بودیم حالا کاری ندارم

  • سرنشین عقب
  1. بالای ابروش به صورت مربع مانند خراشیدگی زیاد داشت که بالای ۱۵ بخیه خورده و شدت زخم زیاد بوده و خون زیادی هم رفته
  2. و بعضی جاهاش هم اعم از سرش و دستاش و ... خراش کوچیک خرده
  3. بجز سرش دستش یعنی بین دو انگشت تقریبا بالای ۱۰ بخیه خورده و سطح بریدگی زیاد بوده
  4. و در ضمن پاندول دستش هم پاره شده همین جایی که میگم

این سرنشین عقب طبق این دیه سال ۹۷ همین ماه چقدر میشه تقریبا پولش؟؟

  • و خود راننده هم
  1. دستش پایین تر از آرنجش خراشیدگی با شدت داشت و بخیه خرده
  2. و پاش و زانوش آتل بندی شد و کوفتگی داشت
  3. و بعضی جاهای بدنش خراش  کوچیک داشته و بریدگی اعم از سرش و پاشو و دستش

حالا این راننده طبق این دیه سال ۹۷ چقدر میشه تقریبا پولش؟؟

واقعا از اساتید این سایت نهایت سپاس و تشکر رو دارم

یا حق

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی برای مصدومین.....
متاسفانه نمیتوان با شرح کلی که از آسیب های بدنی داده اید میزان دیه را تعیین کرد.
لذا شما میتوانید پس از اخذ نظریه پزشکی قانونی مجدداً در این سایت طرح سوال کرده و از میزان دیه مطلع شوید.