در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام من ۱۷ سال سابقه دارم و مرداد ۹۶ بمدت یکماه از بیمه بیکاری استفاده کردم و باز مشغول به کار شدم و بعد از ۱۱ ماه با اتمام قرارداد عدم نیاز خورده و  دوباره بیکار شدم ...با توجه به اینکه میگویند باید یکسال از آخرین کارکرد بگذرد ...

آیا راهی داره که بیمه بیکاری مجدد بتونم بگیرم ؟ این یکماه رو کارفرما تمدید نکرد .

سوال من : آیا این انصافه بخاطر یکماه کسری کلا نتونم بیمه بیکاری بگیرم ؟

من حتی حاظر شدم کل هزینه یکماه رو از جیب خودم بدم ..یعنی واقعا راهی نداره ؟ بالاخره قاضی ...حکم ...شورای داوری ...یعنی هیچی نداره اداره کار ...؟؟

۱۷ سال کار کردم و فقط یکماه بیمه بیکاری گرفتم .

ای کاش کار پیدا نمیکردم و بیمه بیکاریمو میگرفتم فکنم اینطوری بهتر بود ...
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام و عرض ادب

با توجه به اینکه سابقه پرداخت حق بیمه شما در اخرین کارگاه کمتر از یکسال است و در پایان قرارداد هستید مشمول بیمه بیکاری نمیشوید.در صورت نیاز به راهنمایی های بیشتر میتونید از مشاوره تلفنی استفاده کنید.