در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
من بیمه عمر 20 ساله با ماهیانه 200 هزار تومان خریدم- بعداز20 سال مبلغی حدود 1 میلیاد تومان بهم خواهند داد. چگونه میتوانم محاسبه کنم که ارزش یک میلیارد در20 سال بعد چقدر الان هست؟؟
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام
ارزش فعلی یک میلیارد 20سال آینده در حال حاضر اگه نرخ تورم را 10% در نظر بگیریم میشود حدود148میلیون تومان
البته شما میتوانید از فرمول PVکه ارزش فعلی پول را محاسبه میکند نیز استفاده نمایید