در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام علیکم

با توجه به شرایطی که دارم نیاز به دریافت حقوق بالای 1.500 می باشم و شدیدا جویای کار

بیمه بیکاری هم شرایط خودش ر دارد و بعد از مدتی سی روز یا چهل روز حقوق به حساب وارد می کند

ده روز است که به دنبال کار میگردم ولی نه تماسی گرفته میشود و نه موردی

آشنایی اگر داشتم مطمینا وضعیتم به گونه ای دیگر بود

حالا از شما مشاوره می خواهم که ایا به همین بیمه بیکاری که تا یک سال شاملم میشود اکتفا کنم؟

چون یکی از  دوستانم میگوید حالا که بیس از یک سال در مجموعه ای بودی و حق بیمه می دادی بگذار هزینه هایت را تامین اجتماعی بپردازد

تشکر میکنم
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام

بستگی به شرایط شما دارد در صورتی که مجرد و جوان هستید بهتر است انرا حفظ کنید و در شرایط ضروری تر از ان استفاده کنید