در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام

من دفترچه بیمه ام را تمدید کردم تا سال آینده

در شرکتی هم که کار می کردم قرارداد من را دیگر تمدید نکردند

ایا این دفترچه ی بیمه ی من که مربوط به به کارفرمای قبلی ام بوده با پایان قراداد من با انها، تا سال آینده قابل استفاده است ؟

دوما در صورت شغل جدید و ارسال لیست بیمه از سوی کارفرمای جدید دفترچه ی قبلی دیگر کاربردی نخواهد داشت؟

موفق باشید

تشکر هم میکنم از پاسخگوییتان
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بعد از ترک کار از یک کارگاه کارفرما باید دفترچه بیمه شما را تحویل گرفته و به شعبه تامین اجتماعی تحویل دهد لیکن با توجه به اعتبار دفترچه تا پایان ماه بعد از ترک این امر توسط کارفرمایان انجام نمیگردد. همچنین بعد از ترک کار دفترچه شما حداکثر یکماه و در کارگاههای کمک دولت دار حداکثر دو ماه اعتبار دارد و بعد از این مدت اگر دفتر دارای اعتبار باشد در مراکز درمانی به جهت استعلام بیمه ای غیر استفاده میباشد و اعتبار ندارد.

به محض اشتغال مجدد و پرداخت حق بیمه ماه مربوطه همین دفترچه با تمدید در مراکز کارگزاری تامین اجتماعی از ماه دوم اشتغال قابل استفاده میباشد.