در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. همسر من به تازگی بیمه کارفرمایی شده است و حال می خواهم دفترچه وی را که تحت تکفل بیمه اختیاری بنده بوده قطع کنم آیا خود سیستم اتوماتیک وار این کار را انجام می دهد یا بایستی به شعبه مراجعه و درخواست ابطال دفترچه همسرم را بدهم. ممنون
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام
در صورتی که همسر شما جهت دریافت دفترچه درمانی مراجعه نماید تامین اجتماعی بصورت اتوماتیک اینکار را انجام میدهد فقط دفترچه قبلی باید تحویل گردد.