در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام خدمت دوستان عزیز وبا تشکر ازسایت بید برگ جامه ترین بیمه عمر از نظر ارزش بازخرید و پوششهای درمانی کدوم بیمه نامه عمر داره ممنون
2 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست گرامي ما در شركت سهامي بيمه ايران با ارائه بيمه زندگي " مان " كاملترين و مناسب ترين پوشش ها را به شما ارائه ميدهيم. در واقع در حال حاضر بهترين بيمه نامه هاي عمر و سرمايه گزاري توسط سه شركت بيمه ايران, بيمه پاسارگاد و شركت بيمه "ما" ارائه ميگردد. هزينه هاي اداري در بيمه مان به دليل استفاده از تكنولوژي روز و خدمات سيستمي بسيار پايين تر از ساير شركت ها ميباشد و بالتبع ارزش بازخريدي بالاتري نسبت به ساير شركت ها به دليل عدم بار شدن هزينه بر بيمه نامه را دارا ميباشد. يكي ديگر از ويژگي هاي مختص بيمه زندگي مان قابليت انتخاب پوشش فوت به هر علت تا 35 برابر حق بيمه ساليانه ميباشد كه اين مسئله باعث ميگردد بتوانيد با حق بيمه هاي كمتر پوشش هاي بيمه اي بالاتري را دريافت نماييد (پوشش امراض خاص - سرطان و هزينه پزشكي كه همه ضرايبي از فوت به هر علت ميباشند.)حال آنكه در ساير بيمه نامه ها اين پوشش تا 25 برابر حق بيمه ساليانه ارائه ميگردد. در هر حال مهمترين مسئله داشتن بيمه نامه ارزشمند عمر و سرمايه گزاري ميباشد و پيشنهاد ميشود حتي بيشتر از يك بيمه نامه smileyاز چندين شركت تهيه گردد.

پايدار باشيد.