باز هستیم
0 امتیاز
823 بازدید
در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن توسط
باسلام
من صاحب مال هستم. شخصی را بعنوان مدیر مجموعه انتخاب کرده بودم . ایشان بابت خود و سایر کارگران کلیه لیست بیمه ها را رد می کرده. در لیست بیمه ها خودش بعنوان کارفرما برای خود و بقیه اسم برده شده. لیکن بعد از 10 سال ایشان مار را ترک کرده و به اداره کار شکایت کرده و طلب حق سنوات و عیدی و اضافه کار معوق و مرخصی معوق و ماموریت معوق نموده است.

در این سالها حقوق پرداختی من به ایشان 2 برابر و بلکه بیشتر از ضوابط قانون کار بوده. هیچ فیش حقوقی صادر نمیشده ولی پرداخت ها همگی در سیستم مالی مجموعه ثبت شده است. ما میگیم این اضافات که می گرفتی همه اون موارد بالا را هم شامل میشه ولی ایشون میگه فقط حقوق و مزایا است بجز موارد بالا. هیچ سند کارکرد ساعت روزانه،ماهانه، برگه ماموریت  و مرخصی وجود نداره .

 میشه لطف کنید کمک کنیدچه مواردی را باید جریمه بدهم؟ آیا خودش کارفرما بوده و من صاحب مال باز هم می تونند من را مقصر کنند؟در صورت تقصیراز موارد معوق کدام شامل من میشه؟ ممنون میشم
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (31,060 امتیاز)
با سلام

ایشان در صورتی کارفرما محسوب میشده که پاساژ را از شما اجاره کرده باشد و اجاره نامه وجود داشته باشد در غیر اینصورت شما کارفرما هستید و بودید و ایشان برای شما کار میکردند و رابطه مزدبگیری نیز وجود داشته است لذا باید طبق قانون کار کلیه مطالبات از جمله عیدی ، حق سنوات ، عائله مندی ، بن ، بیمه و ... پرداخت گردد.

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 2,362 بازدید
سوال شده فروردین 3, 2017 در قانون کار و قرارداد کار توسط عباسی
0 امتیاز
1 پاسخ 1,836 بازدید
سوال شده مرداد 6, 2018 در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط hamzehei (800 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 7,746 بازدید
سوال شده آبان 1, 2016 در لیست بیمه توسط بدون نام
0 امتیاز
1 پاسخ 955 بازدید
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...