در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام
من صاحب مال هستم. شخصی را بعنوان مدیر مجموعه انتخاب کرده بودم . ایشان بابت خود و سایر کارگران کلیه لیست بیمه ها را رد می کرده. در لیست بیمه ها خودش بعنوان کارفرما برای خود و بقیه اسم برده شده. لیکن بعد از 10 سال ایشان مار را ترک کرده و به اداره کار شکایت کرده و طلب حق سنوات و عیدی و اضافه کار معوق و مرخصی معوق و ماموریت معوق نموده است.

در این سالها حقوق پرداختی من به ایشان 2 برابر و بلکه بیشتر از ضوابط قانون کار بوده. هیچ فیش حقوقی صادر نمیشده ولی پرداخت ها همگی در سیستم مالی مجموعه ثبت شده است. ما میگیم این اضافات که می گرفتی همه اون موارد بالا را هم شامل میشه ولی ایشون میگه فقط حقوق و مزایا است بجز موارد بالا. هیچ سند کارکرد ساعت روزانه،ماهانه، برگه ماموریت  و مرخصی وجود نداره .

 میشه لطف کنید کمک کنیدچه مواردی را باید جریمه بدهم؟ آیا خودش کارفرما بوده و من صاحب مال باز هم می تونند من را مقصر کنند؟در صورت تقصیراز موارد معوق کدام شامل من میشه؟ ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

ایشان در صورتی کارفرما محسوب میشده که پاساژ را از شما اجاره کرده باشد و اجاره نامه وجود داشته باشد در غیر اینصورت شما کارفرما هستید و بودید و ایشان برای شما کار میکردند و رابطه مزدبگیری نیز وجود داشته است لذا باید طبق قانون کار کلیه مطالبات از جمله عیدی ، حق سنوات ، عائله مندی ، بن ، بیمه و ... پرداخت گردد.