در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام.

جوانی هستم 22 ساله و متاسفانه دچار کمی انحراف زانو (پای پرانتزی) هستم. بیمه ای که دارم، بیمه سلامت است.

دنبال بیمه خوب هستم که بتونم با کمکش پاهایم را جراحی کنم. چه بیمه و با چه شرایطی مناسب وضعیت من است پیشنهادی برایم دارید؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

باتشکر
2 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام

دوست عزیز هیچ بیمه تکمیل درمانی این مشگل شما رو پوشش نمیده متاسفانه .

فقط میتونید بیمه تامین اجتمای داشته باشید و از متخصصین در بیمارستانهای که با بیمه تامین اجتماعی قرارداد دارند وقت بگیرید بیماری مزمن هم نیست میتونید تو نوبت انتظار بمونید .مانا باشید

مریم ارفعی