در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

آیا در گرفتن حق و حقوق چه در زمان کار چه اخراج چه استعفا چه اتمام همکاری و...  یا بیمه و امثال این  تفاوتی میان معرفی کردن ما به محیط شغلی توسط کاریابی وجود دارد یا خیر؟

منظورم این است که کاریابی پشتوانه ی محکمی برای پیگیری های بعدی هست یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام

دفاتر کاریابی تکلیفی در مورد پیگری واقدام قانونی درخصوص مطالبات قانونی شما از کارفرما ندارند