در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام من کد کارگاهی  شرکت دارم و حقوق بگیر از شرکت هستم و در دفاتر نیز ثبت می شود و سهام دار شرکت نیز می باشم و خانم من در شرکت همکاری دارد باید در لیست بیمه ارسالی عنوان خود را بعنوان مدیر عامل رد بکنم و میزان حق بیمه پرداختی چند درصد می باشد تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
شما بعنوان کارفرما باید قرارداد بیمه کارفرمایان با تامین اجتماعی ببندید و در ردیف اول لیست حق بیمه نام خود رابیاورید نرخ حق ۲۷ درصد میباشد و حداکثر سن ۵۵ سال و دستمزد انتخابی شما چنانچه سابقه قبلی شما زیر ۱۰ سال باشد میتوانید بین حداقل و حداکثر دستمزد را انتخاب کنید در غیر اینصورت میانگین دستمزد ۱۲ ماه آخر ملاک محاسبه میباشد.