در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید من سال ۹۳ با عابر پیاده تصادف کردم که رای دادگاه در ۹۳/۱۲/۳ به مبلغ ۲۱۹۷۵۰۰۰تومان قطعی شده ولی دیه مربوطه درمورخه ۹۴/۱۰/۳۰به حساب دادگستری واریز شده .الان یعنی دی ماه سال ۹۶ برام ۳۲۱۸۰۰۰تومان افزایش دیه اومده که دادگاه بدون دادن اختیاره از حساب بانکی من برداشت کرده میخاستم بدونم این مبلغ دیه برعهده مقصر حادثه هست یا بیمه باید پرداخت کنه...لازم به ذکر است مبلغ اصل دیه کمتر از تعهد بیمه است.مممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

اگه پول دیه رو درحساب دادگستری واریز کردید نسبت به اون رای بری ذمه هستید .که اگر هم اینکارو نکرده باشید بازهم پرداخت مازاد دیه بر عهده بیمه گر یا صندوق است . حتی پرونده های خسارتی که از قبل از تصویب قانون جدید تعیین تکلیف نشدن هم شامل این قانون هستند