در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام

 ایا میتوان کد بیماری های خاص دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح را باطل کرد؟ چگونه؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
بادرود؛

کد بیماری خاص درج شده برروی دفترچه بیمه براساس تشکیل کمیسیون پزشکی مربوطه و ثبت رای نهایی در سیستم بیمه گری این سازمان دردفترچه ثبت شده و برطبق نظر شورا تاریخ اعتبار مشخصی در سیستم دارد. لذا با اتمام تاریخ اعتبار بیماری خاص در سیستم سازمان این کد باطل شده و حذف میگردد؛ و برای ثبت مجدد آن باید با نامه تاییدیه پزشک معالج مبنی بر ابتلا به بیماری قبلی و ادامه درمان جهت اعلام نظر جدید و درج مجدد کد به سازمان خدمات درمانی استان محل اقامت خود مراجعه فرمایید.