در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
کدوم شرکت ها بیمه تکمیلی انفرادی که خدمات ارتودنسی رو پوشش بدن داره؟

و کدوم بهتره؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که بیمه های تکمیلی در بخش دندان پزشکی(بعلت هزینه های بالا ) بصورت انفرادی به متقاضیان فروخته نشده و نخواهد شد.

بدین معنا که حتما" باید بیمه تکمیلی را ثبت نام و سپس بیمه دندانپزشکی را در کنار آن خریداری نمایید.

این خدمت توسط کمک رسان ایران(sos) و پس از عضویت اولیه قابلیت خریداری و ثبت نام را خواهد داشت.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام