در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید وعرض معذرت بابت مزاحمتهای مداوم بنده

پدربنده عابرپیاده بودن که متأسفانه موتورسیکلت باهاشون تصادف کردومنجربه فوت پدرم شد چند موتورسوار بودن دیگه ما خبرنداریم درصحنه تصادف چه اتفاقاتی ازطرف راننده واطرافیان اون صورت گرفته بود تا کارشناسان هفت نفره نظر بر تأیید تصادف دادنداما موتورسیکلتی را که راننده به عنوان وسیله دخیل درتصادف تحویل داده بود را رد میکردن

بعدازرسیدگی به شکایت خانواده ما حکم دادگاه صادرشد ودقیقا این را نوشته درحکم( بی احتیاطی ازجانب راکب موتور سیکلت به شماره انتظامی .....بعد نوشته پرداخت سهم دیه از جانب شرکت بیمه )اما مستقیم در حکم اسمی از شرکت بیمه آورده نشده ،فقط به خانواده ما گفتن وسیله دخیل معرفی شده در حکم بیمه نامه شرکت رازی را دارد مراجعه کنید به شرکت بیمه رازی وکپی بیمه نامه هم دادن به ما ، وبرای دریافت خسارت تشکیل پرونده بدین،شرکت بیمه با دیدن مدارک وگزارشات کارشناسان بهانه گرفتنهاشان شروع شد که چرا همه کارشناسان وسیله را رد کردن ولی دادگاه این حکم را صادر کرده پس به پرونده وحکم اعتراض ثالث زدن، اعتراض ثالث بیمه هم رد شد وحکم بی حقی شرکت بیمه صادرشد،

حالا ما پیگیر دریافت دیه ازشرکت بیمه شدیم به ما میگن شرکت بیمه محکوم نشده راننده محکوم شده پس ما دیه را به شما نمیدیم!!

واقعا این حرف شرکت بیمه یعنی چه

مارا راهنمایی کنید واقعا! ممنونتان میشیم
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام در رای های صادره معمولا به نام شرکت بیمه گر اشاره نمی گردد و تنها مشخصات راننده مقصر و زیاندیده درج می گردد.به شعبه صادر کننده رای مراجعه نموده و از آنها در خواست نمایید که کدام شعبه اصالت بیمه نامه شخص ثالث وسیله نقلیه مقصر را تایید نموده است و هر شعبه بیمه رازی که اصالت را تایید نموده باشد باید پاسخ گو بوده و خسارت را پرداخت نماید ، زمانی که بیمه نامه شخص ثالث صادر می گردد توسط شرکتی ، یعنی اینکه شرکت بیمه مسئولیت پرداخت خسارت های ناشی از آن وسیله نقلیه را قبول نموده و فرقی هم نمی کند که راننده داشته باشد یا خیر مهم این است که آن وسیله با پدر شما برخورد داشته است یا خیر ، دادگاه ها قبل از صدور رای ابلاغیه ای برای صادر کننده اصالت بیمه نامه شخص ثالث ارسال می نماید و شرکت بیمه گر نماینده حقوقی خود را جهت بررسی پرونده به دادگاه معرفی می نماید و اگر هم حادثه اعتراض داشته است باید قبل از صدور رای به دادگاه اعلام می نموده است . به دادگاه مراجعه نموده و در خواست صدور اجرائیه نماید بعلت عدم پرداخت خسارت توسط شرکت بیمه گر .