در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده اسفند 96 تصادف کردم و خودم راننده بودم و بیمه ماشینم خرداد 96 تا 97 و بیمه ایران بود.

پزشکی قانونی خود را نیز رفتم و نامه آن به کلانتری مرجوع شده. چگونه میتونم از بیمه برای عدم انجام تعهداتش شکایت کنم (بیمه می گوید تاریخ بیمه نامه من قبل از قانون جدیده و تاریخ بیمه شخص ثالث و حوادث راننده من شاملش نمیشه )و چه مراحلی رو باید انجام بدم.

 ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... از آنجائیکه بیمه نامه شما پس از تصویب قانون بیمه شخص ثالث (مصوب 1395) صادر شده و به تبع آن حادثه نیز پس از این قانون بوده لذا بیمه گر مکلف به انجام تعهدات طبق قانون جدید میباشد.
البته امکان دارد بیمه گر بهانه بیاورد که بیمه نامه قبل از ابلاغ آئین نامه ی اجرائی ماده 3  صادر شده که این ادعای بیمه گر محکمه پسند نبوده و ملاک عمل قانون بوده و تاخیر در ابلاغ آئین نامه نمیتواند ناقض قانون باشد.
لذا پیشنهاد میکنم ابتدا از طریق تنظیم و ابلاغ اظهارنامه قضائی درخواست انجام تعهدات بیمه گر را مطابق قانون داشته باشید و در صورت عدم اقدام موثر از سوی شرکت بیمه . میتوانید با تنظیم دادخواست علیه بیمه گر شکایت کرده و از طریق مرجع قضائی مطالبه پرداخت دیه نمائید.